Kafelerde servis ücretinden sonra bir şok daha! Adisyonu görünce inanamadı: Buna da para istediler

Kafelerde servis ücretinden sonra bir şok daha! Adisyonu görünce inanamadı: Buna da para istediler

Kafelerde servis ücretinin ardından bir şok daha! Daha nelere para vereceğiz... Adisyonu görünce inanamadı: Buna da para istediler...

Restoran ve kafeler, yeni uygulamalarıyla müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Son zamanlarda bahşiş vermeyen müşterilere adisyonlarda servis ücreti eklenmesi, kuver ve servis ücretlerinin birlikte alınması gibi uygulamaların ardından, şimdi de yeni bir ücret kalemi gündeme geldi.

ANTALYA'DA MÜZİK ÜCRETİ ŞOKU

Antalya'da çay içmek için bir kafeye oturan bir vatandaş, adisyonunda 4 çayın yanı sıra bir de 'müzik ücreti' olduğunu görünce şaşkına döndü. 500 TL'lik hesapta 100 TL müzik ücreti talep edilmesi, müşteriyi hayrete düşürdü.

adisyon.webp

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Adisyondaki bu yeni ücret kalemi, vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede geniş bir yankı uyandırdı. Kullanıcılar, müzik ücreti eklenmesini tartışarak bu tür uygulamaların yaygınlaşmasından duydukları endişeyi dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN