Kahramanmaraş'tan Bitlis'e kaç günde gidilir? Bitlisli çiftçi bunu test etti ama meraktan değil...

Kahramanmaraş'tan Bitlis'e kaç günde gidilir? Bitlisli çiftçi bunu test etti ama meraktan değil...

Bitlisli çiftçinin bu testi sosyal medyada viral oldu. Kahramanmaraş'tan Bitlis'e kaç günde gidileceğini istemeden hesap etti. Aldığı traktörü nakliyatçılara vermek istemeyince olanlar oldu. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Kahramanmaraş'tan traktör alan bir çiftçi Bitlis'e doğru yola çıktı. Bitlisli çiftçi yol uzunluğunu test etti ama meraktan değil. Peki, Kahramanmaraş'tan Bitlis'e traktörle kaç günde gidilir? İşte tüm detaylar...

GÜNLER SÜREN SEYAHAT

Bitlisli bir çiftçi sosyal medyada viral oldu. İnadına yenik düşen çiftçi Kahramanmaraş'tan Bitlis'e traktör sürerek geldi. Günler süren seyahatin sonunda nakliye firmalarına sitem etti. Bitlis'te Orhan Emen isimli vatandaş, Kahramanmaraş'tan aldığı traktörü Bitlis'e getirmek için yola koyuldu.

gfbcnvdwoaa510n.jpg

700 KİLOMETREYİ TRAKÖRLE GELDİ

Traktörü getirtmek için nakliyecilerle anlaşmaya çalışan çiftçi Orhan Emen verilen fiyatı çok fazla buldu. Bitlis'e traktörü getirmek için 28 bin lira talep eden nakliyecilere sitem eden Emen, 700 kilometre yolu traktör sürerek geldi.

Yolculuk tam 3 gün boyunca sürerken, masrafı nakliye firmalarının dörtte biri kadar oldu. Orhan Emen'in açıklamalarına göre, "8.000 lira yakıt, 1.000 lira yemek masrafım oldu. Nakliye firmaları daha vicdanlı olmalı." ifadeleri dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN