Kalbi duran oğlağı hayata döndürdü! Suni teneffüs ve kalp masajı ile ölümden döndü

Kalbi duran oğlağı hayata döndürdü! Suni teneffüs ve kalp masajı ile ölümden döndü

Sivas'ta kalbi duran oğlağı hayata döndürdü! Suni teneffüs ve kalp masajı yaparak oğlağın ölümden dönmesini sağladı! O görüntüler yürekleri ısıtıyor...

Sivas'ın Kangal ilçesinde, yürekleri ısıtan bir olay yaşandı. İlçenin yerlisi ve besicilikle meşgul olan Savaş Koçtepe, keçi sürüsünden birinin ikiz doğum yapmasıyla karşı karşıya kaldı. Ancak doğum sürecinde, bir yavrunun solunum yapmadığını fark eden Koçtepe, hızla müdahale etti.

OĞLAĞI SUNİ TENEFFÜSLE HAYATA DÖNDÜRDÜ

oglak-2.jpg

Olay yerine ulaşır ulaşmaz, oğlağa yardım elini uzattı. Dakikalar süren çabalar sonucunda, oğlağı suni teneffüs ve kalp masajıyla yeniden hayata döndürmeyi başardı. Oğlağın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Savaş Koçtepe, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: "Suni teneffüs ile hayvanımızı kurtardık. Annenin zor bir doğumu gerçekleşti. İki yavru olduğu için annenin kanalı tıkamıştı. Müdahale ettik ama uzun süre oksijensiz kalan yavrularımız bayılma, ölme eşiğindeydi. Suni teneffüs ve kalp masajıyla kurtardık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN