Kamp yapan gençler hayatının şokunu yaşadı! Seslere bakmak için çıktılar: 3 tane canavarla göz göze geldiler

O ilimizde kamp yapmak için çadır kuran gençler hayatının şokunu yaşadı! Çadırlarının dışında gelen seslere bakmak için çıktıklarında şaşkına döndüler. Kafalarını kaldırdıkları anda 3 canavarla göz göze geldiler. İşte o anlar...

Artvin’in Şavşat ilçesindeki Sahara Milli Parkı mesire alanında kamp kuran doğa tutkunu gençler, beklenmedik bir olayla karşılaştı. Çadır kuran 6 arkadaş, gece yarısı duydukları sesler üzerine dışarı çıktıklarında 3 boz ayı ile burun buruna geldi. El fenerlerinin ışığıyla ve ses çıkararak ayıları korkutan gençler, ayıların kaçmasını sağlayarak olası bir tehlikeyi önledi.

Gece yarısı boz ayıların gürültüsüyle uyanan gençler, el fenerleriyle ayıları korkutup kaçırmayı başardı. Gençler, yaşadıkları o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Ardahan’dan kamp yapmak için Şavşat’a gelen doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Mustafa Necati Sütçü, bu olayın unutulmaz bir deneyim olduğunu belirtti. Sütçü, yaban hayatına alışkın olmasına rağmen arkadaş grubunun ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını ifade etti.

Sütçü, yaşadıkları geceyi şöyle anlattı: “Sahara festival alanının olduğu bölgeye ana yol kenarına çadırlarımızı kurduk. Araçlarımız da hemen çadırlarımızın yanına park ettik. Günün yorgunluğunu atmak için çadırımızda yatmıştık. Gece saat 01.00 gibi gürültüye uyandık. Hemen el fenerlerimizi alıp dışarı çıktık. Çadırımızın 30 metre ötesinde çöp konteynerlerinin devrildiği ve bize bakan gözlerin olduğunu fark ettik. Bölgeyi biraz daha aydınlatınca 3 yetişkin boz ayının bize doğru baktığını gördük. Biz hem el feneri ile hem bağırarak ayıların korkup kaçmasını sağladık. Gece birkaç defa daha ayıların geldiğini fark ettik”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN