Kampanya öyle olmaz böyle olur! O banka her ay müşterilerine bedava internet paketi verecek

Kampanya öyle olmaz böyle olur! O banka her ay müşterilerine bedava internet paketi verecek

Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu ve özel bankalar, kampanyalarını art arda duyurarak yeni müşteriler kazanmaya çalışmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Ziraat Bankası önemli bir adım atarak yeni kampanyasını faturalı hat kullanan vatandaşlar için duyurdu.

Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu ve özel bankalar, kampanyalarını art arda duyurarak yeni müşteriler kazanmaya çalışmaya devam ediyor. Ziraat Bankası yeni kampanyasını ise faturalı hat kullanan vatandaşlar için duyurdu. Banka, Ziraat Bankası hesabından otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlara her ay 2 GB internet hediye edecek. Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasından faydalanmak mı istiyorsunuz? İşte detaylar...

Bankaların müşteri sayısını artırmak için girdiği kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda Ziraat Bankası önemli bir adım attı.

Ziraat Bankası yeni kampanyasını Türk Telekom faturalı hat kullanan vatandaşlar için düzenledi. Ziraat Bankası hesabınızdan Türk Telekom faturanız için otomatik ödeme talimatı vermeniz şartıyla her ay 2 GB internet banka tarafından hediye edilecek. Hediye edilecek 2 GB internet o fatura dönemi boyunca geçerli olacak.

Çalışanın Artısı Ziraatte | Yaşamın İçinde Bankacılık | Ziraat Bankası

SON KATILIM TARİHİ

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu kampanyasının detaylarını müşteri için duyurdu. Kampanyaya göre Türk Telekom faturalı hattı olan vatandaşların Ziraat Bankası hesapları üzerinden otomatik ödeme talimatı vermesi sonucunda her ay 2 GB internet hediyesi verilecek.

Ayrıca yayınlanan kampanyanın detayları kısmında kampanyanın son günü için ise tarih belirtildi. Ziraat Bankasının internet sitesinde yayınlamış olduğu kampanyasının geçerlilik süresi 31.12.2022 tarihine kadar olacak.

Ayrıca kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler de şu şeklide açıklandı: Ziraat Mobil, İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı aracılığıyla her ay gelen fatura için otomatik ödeme talimatı verilmesi kampanyaya katılım için yeterli olacak. 31 Aralık tarihine kadar otomatik ödeme talimatının fatura sahibi tarafından verilmiş olması gerekmekte.

Ziraat Bankası, 2020 yılında karını yüzde 26,5 artırdı - Dünya Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN