Kamu bankasından 3000 TL hediye! Telefonunuzda o uygulama varsa yaşadınız! Para hemen hesabınıza yatacak

Kamu bankasından 3000 TL hediye! Telefonunuzda o uygulama varsa yaşadınız! Para hemen hesabınıza yatacak

Bankalar müşterileri için kesenin ağzını açtı! Yeni kampanyalarını açıklayan bankalar müşteri memnuniyeti için düğmeye bastı. Akbank da müşterilerine 3000 TL dağıtacağını açıkladı. İşte detaylar

Müşterileri için kampanyalar hazırlayan bankalar adeta kesenin ağzını açtı. Akbank ise yeni kampanyasını açıkladı. Müşterilerine 3000 TL hediye ödeme yapacağını duyuran Akbank şartlarını ve kampanya detayları da sıraladı. Son tarihi kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank yeni kampanyasını açıkladı. Müşterilerine sevindiren haberi veren Akbank hediye 3000 TL dağıtacak.

img-2060.jpeg

Müşterilerinin bazı harcamaları için kampanya oluşturan Akbank 3000 TL hediye para vereceğini açıkladı. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Akbank mobil üzerinden ‘’1011TATIL10’’ kodu ile Akbank’lı olmaları gerekmekte.

3 AYDA TOPLAM 3000 TL HEDİYE

Akbank müşterisi olduktan sonra Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında kredi kartlarıyla tatilsepeti.com ve restoran harcamalarında yapacakları aylık toplam 10.000 TL ve üzeri alışverişleri için her ay 1.000 TL, 3 ayda toplam 3.000 TL kazanacaklardır.

Kampanya 22 Mayıs 2023 – 22 Haziran 2023 tarihleri arasında müşteri olanlar için geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN