Kapadokya'da balonlar Türk bayraklarıyla havalandı

Turizm cenneti Kapadokya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gökyüzünde balonlar Türk bayraklarıyla havalandı. Yerli ve yabancı turistler coşkulu ana tanıklık etti.

Türkiye'nin turizm cennetlerinden Kapadokya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gökyüzünü Türk bayraklarıyla donattı. Sıcak hava balonları, bu anlamlı günde semalara yükselerek görkemli bir coşku tablosu oluşturdu.

Nevşehir'in Göreme beldesi civarındaki kalkış alanlarından sabahın erken saatlerinde yükselen balonlar, sepetlerinde taşıdıkları Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle adeta birer kutlama aracı haline geldi. Yerli ve yabancı turistler de bu coşkulu ana tanıklık etmek ve Kapadokya'nın eşsiz manzarasının tadını çıkarmak için balonlara bindi.

Yaklaşık 1,5 saat süren uçuşlar boyunca balonlar, peribacaları ve vadiler arasında süzülerek Kapadokya semalarında adeta bir bayram havası estirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN