'Kapı zili dahi çalacağız' diyen Akşener ev ziyaretinde: Bodrumdan bozma evde fahiş fiyata yaşayanlar var

'Kapı zili dahi çalacağız' diyen Akşener ev ziyaretinde: Bodrumdan bozma evde fahiş fiyata yaşayanlar var

Geçtiğimiz günlerde 'Kapı zili dahi çalacağız' diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’un Ümraniye ve Kadıköy ilçelerinde ev ev dolaşıp vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sonrası açıklama yapan Akşener, "Küçücük bir çocuk hem okuyor hem sanayide çalışıyor. Çocuğa 'benden ne istersin' diye sordum TOKİ’den ev istedi. Kurtar beni buradan diyor. Bodrum katta fahiş fiyata yaşıyorlar. Küçük kardeşi de astım o küflü evden kurtarmak istiyor" dedi.

14 Mayıs seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından 28 Mayıs için çalışmalar başladı. Millet İttifakı bileşeni İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, miting yapmayacaklarını gerekirse kapı zili dahi çalacaklarını söylemişti.

Akşener bugün İstanbul’un Ümraniye ve Kadıköy ilçelerinde ev ev dolaşıp vatandaşlarla bir araya geldi.

Akşener ev ziyareti sonrası yaptığı basın açıklamasında gezdiği evler hakkında açıklama yaptı.

'FAHİŞ FİYATA KÜFLÜ BODRUM KATI EVLER VAR'

Akşener'in açıklamaları şu şekilde:

Sosyal devlet anlayışı azalmış bu ülkede. Örneğin asgari ücretle çalışan bir ailenin et alması mümkün değil, bütün evler küflü mutlaka AK Parti’ye üyelik istenmiş yardımların gelmesi için. Asgari ücretli yardım alacak pozisyonda. Bodrumdan dönme bir ev ve elektrik yok ama kira 3 bin 500 lira fahiş fiyat.

Bugün yolda sokakta görüp evlerine davet edenler oldu. Normalde izinsiz bir eve gitmiyoruz izinsiz çekilen fotoğrafları paylaşmıyoruz. Dün küçücük bir çocuk hem okuyor hem sanayide çalışıyor. Çocuğa benden ne istersin diye sordum benden TOKİ’den ev istedi. Kurtar beni buradan diyor. Anne zaten hasta öksürüğü var meğer fabrikada çalışmaktan kapmış. Çocuk ev istiyor küçük kardeşi de astım onu kurtarmak için o küflü evden.

'TUZU KURU GENÇLER EV EV DOLAŞIP GÖRÜN'

Bakın ev ev dolaşacağız dedik. Gençlere sesleniyorum tuzu kuru gençlere sesleniyorum. Şu iş bitsin ben takip edeceğim.

Bu seçimi almak zorundayız zengin zengin olmuş fakir dibe düşmüş. Onların lüks teknesi büyük gemilere döner. Bodrum katta oturan çocuk da TOKİ istiyor neden kardeşi kurtulsun diye…

Bu seçimi canla başla çalışıp kazanacağız. Sandıklara sahip çıkacağız. Şimdi ne oluyorsa yoksul mahallelerde oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN