Kar yağışını özleyenlere müjde El Nino'dan geldi! Türkiye bembeyaz olacak

Kar yağışını özleyenlere müjde El Nino'dan geldi! Türkiye bembeyaz olacak

Eylül ayında sıcak giden havalar vatandaşları tedirgin ederken uzmanlardan sevindiren açıklama geldi. Türkiye'yi felakete sürükleyen El Nino ilk kez yüz güldürdü. Uzun süredir kar yağışlarından uzak kalan Türkiye bu sene kar yağışlarına duyacak. İşte tüm detaylar…

Eylül ayının sonlanmasını kısa bir süre kala sıcak giden havalarda vatandaşları tedirgin ediyor. Özellikle barajlardaki su oranının her geçen gün daha da düşmesi tehlike oluştururken uzmanlardan ilk kez sevindiren açıklama geldi. El Nino felaketi tüm Türkiye'nin umudu oluyor. Kış mevsimi için kar yağışı uyarısında bulunan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, deniz sıcaklığını işaret etti. İşte tüm detaylar…


TÜRKİYE BEYAZA BÜRÜNÜYOR

Kış mevsiminde Türkiye'yi felakete sürükleyen El Nino ilk kez sevinçle karşılanıyor. Uzun süredir kar yağışı bekleyenler bu haberle havalara uçuyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, El Nino nedeniyle denizlerin normalden sıcak olduğunu işaret etti. Karadeniz suyunun sıcak olmasına şiddetli yağışları beraberinde getirebileceğine değinen uzman isim, vatandaşların yüreğine su serpti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile müjdeyi veren Kerem Ökten şu ifadeleri dile getirdi:


“El Nino'dan dolayı bu sene denizlerimiz normallerden sıcak olacak. Özellikle de Karadeniz. Karadeniz suyunun sıcak olması, Kışın şiddetli kar yağışlarını da beraberinde getirebilir…”

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN