Karamollaoğlu TBMM dönemini Şeyh Edebali'nin sözleriyle duyurdu: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın

Karamollaoğlu TBMM dönemini Şeyh Edebali'nin sözleriyle duyurdu: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yeni TBMM Grubu'nun fotoğrafını paylaşarak Şeyh Edebali'nin sözleriyle yeni TBMM dönemini duyurdu. Karamollaoğlu, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" diyerek ahlak ve adalet vurgusu yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yeni TBMM Grubu'nun fotoğrafını paylaştı. Şeyh Edebali'nin sözlerine yer vererek yeni TBMM dönemini duyuran Karamollaoğlu, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" dedi. Ahlak ve adalet vurgusu yapan Karamollaoğlu, "Tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza sesleniyorum: “Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye”, “Yeni bir Dünya” için; buyurun, başlıyoruz.!" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Uzun bir aranın ardından, yeni dönemde TBMM’de sorumluluk üstlendik. Partimizi ve Milli Görüşü temsil edecek milletvekili arkadaşlarımıza bu ulvi görevlerinde üstün başarılar diliyorum. İnanıyorum ki milletvekillerimiz, “ahlak ve adalet” üzerine inşa edilmiş bir geleceğin en önemli mimarlarından olacaktır. Şeyh Edebali’nin şu sözlerini, her daim kendilerine rehber edinmelerini istiyorum: “Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma; insanı yaşat ki devlet yaşasın. Ey oğul, işin ağır, işin çetin, gücün kula bağlı. Allah yardımcın olsun.” Tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza sesleniyorum: “Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye”, “Yeni bir Dünya” için; BUYURUN, BAŞLIYORUZ!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN