Karamollaoğlu'ndan A Haber'e: Basınımız adına da üzülüyorum

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün kurultay çağrısının ardından bugün basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu konuşmasının sonunda Asiltürk hakkında soru yönelten A Haber muhabirini kastederek, 'Basınımız adına da üzülüyorum, bu kadar önemli konular varken ülkemiz adına bir partinin iç meselelerini daha fazla önemsemeleri de garip'' diyerek tepki verdi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, dün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla kendi gözetiminde bir liste hazırlayıp kongre başkanlığına sunacaklarını ifade ederek kurultay çağrısında bulunmuştu. Bugün düzenlenen basın toplantısında Asiltürk'e cevap vermesi beklenen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''Parti meselelerimizi kamuoyu önünde tartışmayı bu zamana kadar yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım. Dünkü açıklama Oğuzhan Beyi bağlar. Kendisiyle de görüşeceğiz'' dedi.

'BASINIMIZ ADINA DA ÜZÜLÜYORUM'

Konuşmasının ardından basının sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, A Haber muhabirinin Oğuzhan Asiltürk sorusu üzerine A Haber gibi basın kuruluşlarının toplantısına ilgi göstermesine şaşırarak, ''Basınımıza da üzülüyorum bazen. Bu kadar kritik meseleler dururken bir partinin iç meselesiyle ilgili konular önemseniyor. Allah yardımcımız olsun'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN