Karar resmi olarak açıklandı: Tüm girişler yasaklandı! 30 Eylül’e kadar kimse adım atamayacak

Karar resmi olarak açıklandı: Tüm girişler yasaklandı! 30 Eylül’e kadar kimse adım atamayacak

Tüm vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Son dakika açıklaması ile duyurulan haber doğrultusunda o şehirde 30 Eylül'e kadar o alanlara girilmesi yasaklandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar.

Türkiye son yıllarda yangınla mücadele ederken ciddi hasarlar aldı. Türkiye'nin ciğerleri bir bir alev alırken devlet de yangınların önüne geçebilmek için yeni önlemlerini açıkladı. Kırklareli Valiliği tarafından yapılan son açıklama kapsamında orman yangınlarının önüne geçebilmek için yeni bir karar alındığı duyuruldu. Ormanlık alanlara giriş yapacak vatandaşların 30 Eylül'e kadar bölgeye giriş yapamayacağı belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

RİSKLİ BÖLGELERE GİRİŞ YASAKLANDI

Yaz mevsimi ile birlikte piknik sezonu da açıldı. Sıcaklıklar artmaya başlarken orman yangınlarının önüne geçebilmek amacıyla yeni tedbirler alınmaya başladı. Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklama kapsamında yüksek sıcaklık, düşük nem ve aşırı rüzgarın yangın açısından riskli olduğu belirtildi. Resmi olarak alınan karar doğrultusunda ormanlık alanlara 30 Eylül'e kadar giriş yasaklandı.

orman-yasak.jpg

KİMSE ORMANA GİREMEYECEK

Alınan kararın tedbir amaçlı olduğu belirtilirken ormanlık alanlara görevliler dışında kimsenin giremeyeceği aktarıldı. 10 Haziran 2023 tarihinde başlayan yasakların 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edeceğinin altı çizildi.

ormanlik.jpg

Valilik tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ormanlık alanların yakınında düğün gibi çeşitli organizasyonların yapılması havai fişek gibi maddelerin kullanılması da yasaklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN