Karasu, X hesabından duyurdu: " Tır şoförlerin sesini neden duymuyorsunuz?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Karasu, tır şoförlerinin soğuk havalarda günlerdir sınırda bekletildiğini X hesabından duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığını etiketlediği paylaşımında Karasu, ilgili bakanlıklara seslenerek "Soğuk havada, araçlarında yatan, günlerdir banyo dahi yapamamış olan tır şoförlerin sesini neden duymuyorsunuz? " çağrısında bulundu.

Günlerdir soğuk havada, zor şartlar altında Gürbulak sınır kapısını geçmek için bekleyen tır şoförlerinin sorunlarını kendi X hesabında dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Karasu, kargo taşıyan tırlar bekletilirken transit tırlara ve Thermo King'lere öncülük verildiğini de belirtti.

yeni-proje-2024-02-12t175437-121.jpg

Ayrıca Karasu, tır şoförlerinin de gümrük çalışanlarının yeterli derecede çalışmadığından ve kapıya kapasitesinden fazla tır geldiğinden şikayet ettiğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN