Kardeş tartışması kanıl bitti: 16 yaşındaki çocuk babasının beylik tabancasıyla ağabeyini öldürdü

Kardeş tartışması kanıl bitti: 16 yaşındaki çocuk babasının beylik tabancasıyla ağabeyini öldürdü

Kahramanmaraş'ta 16 yaşındaki E.T.T. ile ağabeyi Ruşe Sina Taphasan (21) henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle E.T.T. emniyet amiri olan babasının beylik tabancasını kullanarak ağabeyini öldürdü. Taphasan'ın cenazesi toprağa verilirken kız kardeşi E.T.T. tutuklandı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 21 Nisan'da saat 06.00 sıralarında ilçeye bağlı Kızılcaoba Mahallesi’nde acı bir olay yaşandı.

KARDEŞ TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

Evde E.T.T. (16) ile ağabeyi Ruşen Sina Taphasan (21) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.T.T. Ekinözü İlçe Emniyet Amiri olan babası Başkomiser Bahadır Taphasan'ın beylik tabancasını alarak ağabeyine ateş etti.

Silah sesini duyan mahalleli durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AĞABEY HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Ruşen Sina Taphasan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kız kardeşi E.T.T. ise gözaltına alındı.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Taphasan, doktorların çabalarına rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti. Taphasan'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Gariplik Camii'nde toprağa verildi.

KARDEŞ TUTUKLANDI

E.T.T. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.T.T., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN