Karısının kaybolmasını fırsat bilip kendini pavyonlara attı! Müge Anlı'da şok olay: Bakın nasıl gününü gün etmiş

Karısının kaybolmasını fırsat bilip kendini pavyonlara attı! Müge Anlı'da şok olay: Bakın nasıl gününü gün etmiş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aylardır konu olan Bedriye Kılıç hala kayıp. Temmuz ayından itibaren kayıp olan Bedriye Kılıç'ın cinayete kurban gittiği düşünülürken, eşi Tayfur Kılıç yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte tüm detaylar.

Çocuklarının annesi kayıpken o eğlenmeyi tercih etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının konusu olan Bedriye Kılıç, yeni gelişmeler ile gündemde yerini alıyor. Karısının kaybolmasını fırsat bilerek pavyonda eğlenmeye gitti.

KARISININ KAYBOLDUĞUNU FIRSAT BİLDİ

6 Temmuz tarihinden itibaren kayıp olan evli ve 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç, aylardır arama ekipleri tarafından araştırılıyor. 35 yaşındaki kadından haber alınamadığı sıralarda ailesi ve yakınları tarafından, kadının şiddet ve eziyet gördüğü iddia edildi.

Ortaya atılan iddialar üzerine tüm şüpheler eşi Tayfur Kılıç'ın üzerinde yoğunlaştı. Bedriye Kılıç'ın aylardır kayıp olmasıyla birlikte, Tayfur Kılıç'ın eğlencenin dibini vurduğu anlar dikkat çekti. Karısının kaybolduğu 8'inci günde pavyona giderek eğlendiği dikkatlerden kaçmadı.

2-009.jpg

KARISINI KAYBETTİKTEN SONRA PAVYONA GİTTİ

Bedriye Kılıç olayına yoğunlaşan Müge Anlı, yeni gelişmeleri bölümünde paylaştı. Dosyada derinlere kadar inen Anlı, şüphelerin yer aldığı Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç hakkında "Yok artık!" dedirten bir bilgiye erişim sağladı. Sunucunun iletişime geçtiği, Tayfur Kılıç'ın iş arkadaşı Hakan Kabak gerçekleri paylaştı.

Karısının kaybolmasının ardından 8 gün sonra, yani 14 Temmuz tarihinde Hasan Kabak'ı arayarak, 100 bin TL parasının olduğunu söyledi. Ardından 60 bin lirasıyla araba aldığını ifade ederek, "40 bin lira kaldı. Gel seni pavyona götüreyim" dediğini paylaştı. Lunaparkta alkol aldıklarını da duyurdu.

3-004.jpg

"ANNEN KAMYONCUYA KAÇTI KIZIM!"

Eşinin kaybolmasının ardından iş arkadaşı Hasan Kabak'ın sözleriyle dikkatler, Tayfur Kılıç'ın üzerinde yoğunlaştı. Alkollü olan Tayfur Kılıç'ın alkol aldığı esnada, telefonla kızını arayarak, "Annen, kamyoncuya kaçtı kızım!" dediği kaydedildi.

Hasan Kabak'ın açıklamasına göre, "Lunaparkta alkol aldıktan sonra pavyona gittik. Tayfur, masaya, mekanda çalışan iki kadını çağırdı. Onlarla eğlendik. Gece saat 01.00-10.30 arası geri döndük. Tayfur o gece 6 şişe alkol aldı." olayları yaşandı. Bu açıklamaların üzerine Tayfur Kılıç ise, "Annen, kamyoncuya kaçtı kızım!" ifadesini yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN