Katar'a ait uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi: 12 yaralı

Katar'a ait uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi: 12 yaralı

Katar Havayolları’na ait uçağın Türkiye üzerinde türbülansa girdiği ve 6 yolcu ile 6 mürettebatın yaralandığı bildirildi.

Doha-Dublin seferi yapan Katar Havayolları’na ait Boeing 787 Dreamliner tipi uçak, Türkiye üzerinde seyrettiği sırada türbülansa girdi. Türbülans sırasında uçakta bulunan 12 kişi yaralandı.

20 SANİYEDEN KISA SÜRDÜ

Uçağın güvenli iniş yaptığını ve yolcuların havalimanına ulaştığını duyuran İrlandalı yayın kuruluşu RTE, olayın 20 saniyeden kısa sürdüğünü ve yiyecek servisi sırasında meydana geldiğini aktardı.

ACİL SERVİSLER KARŞILADI

Dublin Havalimanı'nın açıklamasında, "Uçak, iniş sonrasında Havaalanı Polisi ve İtfaiye ve Kurtarma departmanımız da dahil olmak üzere acil servisler tarafından karşılandı. Uçakta bulunan 6 yolcu ve 6 mürettebatın (toplam 12) Türkiye üzerinde uçarken yaşadığı türbülans nedeniyle yaralandığı bildirildi" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN