Kayısı bahçesinde korkunç olay: Bal arısının soktuğu kişi komaya girdi

Kayısı bahçesinde korkunç olay: Bal arısının soktuğu kişi komaya girdi

Akçadağ ilçesi Yukarı Örükçü Mahallesi'nde kayısı bahçesinde çalışan Ahmet M., bal arısının sokması sonucu panikleyerek ağaçtan düştü. Alerjik reaksiyon nedeniyle komaya giren şahsın hayati tehlikesi devam ediyor.

Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Yukarı Örükçü Mahallesi'nde, 54 yaşındaki Ahmet M. kayısı bahçesinde çalışırken talihsiz bir olay yaşandı.

PANİKLE AĞAÇTAN DÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre, Ahmet M. çıktığı ağaçta bal arısı tarafından sokuldu. Arı sokmasının ardından panikleyen Ahmet M., dengesini kaybederek ağaçtan düştü. Ağır yaralanan Ahmet M.'ye, çevrede bulunan vatandaşlar hemen yardım etti.

ALERJİK REAKSİYONA BAĞLI TRAVMA GEÇİRDİ

İlk müdahale sonrasında Akçadağ Şehit Gökhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet M.’nin, alerjik reaksiyona bağlı olarak travma geçirdiği belirlendi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Durumu ciddi olan Ahmet M., buradaki işlemlerinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. Hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan Ahmet M.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Ailesi ve sevenlerinin Ahmet M.'nin sağlık durumuyla ilgili endişeli bekleyişleri sürüyor.

ARI SOKMALARI VE ALERJİK REAKSİYON HAKKINDA

Arı sokmalarına karşı alerjik reaksiyon gösteren bireylerde, ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabiliyor. Ahmet M.'nin yaşadığı olay, arı sokmalarına karşı hassasiyeti olan kişilerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Uzmanlar, arı sokmalarına karşı alerjisi olan kişilerin açık hava çalışmaları sırasında önlem almasını ve herhangi bir sokma durumunda derhal tıbbi yardım almasını öneriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN