Kaza yardımına koşan Astsubay, aracın çarpmasıyla şehit oldu

Kaza yardımına koşan Astsubay, aracın çarpmasıyla şehit oldu

Ankara’da gerçekleşen bir kazada olay yerinde güvenliği sağlamak için giden jandarma ekiplerinden Astsubay Tansu Çolak, yolda dubaları yerleştirdiği sırada sürücüsünün yağış nedeniyle kontrolünü kaybettiği bir araç çarptı. Evli ve bir çocuk sahibi olan Astsubay, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Ayaş İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında görevli trafik ekibi, kaza yerine müdahale için ulaştı.

KAZA YERİNDE DUBALARI YERLEŞTİRİYORDU

Ekipte bulunan 32 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak, kaza yerinde yolun güvenliğini sağlamak için dubaları yerleştirmeye başladı. O sırada Çolak’a sürücüsünün yağış sebebiyle kaygan yolda hakimiyetini kaybettiği otomobil çarptı.

ASTSUBAY ŞEHİT DÜŞTÜ

Aracın çarptığı Çolak, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ağır yaralı şekilde Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Evli ve bir kız çocuğu babası olan Çolak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Şehit Çolak’ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Ankara’da defnedileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN