Kübra Par'dan flaş karar: Yazısında açıkladı

Kübra Par'dan flaş karar: Yazısında açıkladı

Habertürk TV'ye ilişkin ayrılık haberleri gündemdeki yerini koruyor. Ünlü televizyon programcısı ve Habertürk TV Programları Koordinatörü Kürşad Oğuz'un kanalla yollarını ayırmasının ardından, son olarak başarılı sunucu Kübra Par'ın da Habertürk'e veda ettiği duyuruldu. Ancak, Par'ın ayrılığının ardından kariyerine hangi kanalda devam edeceği de açıklandı. İşte detaylar...

Ciner Medya Grubu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından süregelen hareketlilikle gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce duyurulan Habertürk'ün siyasi tartışma programlarının sona erdirilmesi kararının ardından, bir isim daha ayrılık haberiyle gündeme geldi. Habertürk TV Programları Koordinatörü ve tanınmış ekran yüzü Kürşad Oğuz'un kanalla yollarını ayırmasının ardından, bugün itibarıyla televizyon sunucusu Kübra Par da Ciner Medya Grubu ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kübra Par, uzun süredir Habertürk TV'de büyük bir başarıyla sunduğu Açık ve Net programıyla tanınmaktaydı. Programı, izleyicilere önemli siyasi konuları objektif bir şekilde aktarmak ve derinlemesine analiz etmek amacıyla hazırlıyordu. Ancak, bugün yapılan açıklamayla birlikte Par'ın Habertürk TV'deki görevinden ayrıldığı belirtildi.

Uzun yıllardır Habertürk ekranlarında izleyicilerle buluşan Par, kendine özgü sunum tarzı ve uzmanlığıyla dikkat çekmekteydi. Bundan sonra Par'ın kariyerinde neler yapacağı ve yeni projelerle izleyici karşısına çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

KÜBRA PAR HANGİ KANALA GEÇTİ?

kübra par

Medyaradar'da yer alan habere göre, uzun süredir gazete ve televizyon ekranında başarılı röportajlar gerçekleştiren Kübra Par'ın yeni çalışma adresi belli oldu. Ünlü sunucu, tv100 ailesine katıldı. İş insanı Necat Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya'nın haber kanalı tv100 ile anlaşma sağlayan Par, önümüzdeki günlerde ne zaman yayınlanacağı ve hangi programları hazırlayacağı konusunda daha fazla bilgi verecek.

KÜBRA PAR KİMDİR?

Kübra Parmaksızoğlu Coşkun, bilinen adıyla Kübra Par, başarılı bir gazetecidir. 20 Nisan 1984'te Erzincan'da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden 2007 yılında mezun olmuştur. Ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Kübra Par, Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde "Nisanın Gölgesi" adlı şiiriyle 2003 yılında jüri özel ödülünü kazanmıştır. Mahmut Fazıl Coşkun ile evlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN