Kıbrıs üzerinden gelecek güney bölgelerimizi vuracak! Meteoroloji'den yeni afet uyarısı: Tarih belli oldu

Kıbrıs üzerinden gelecek güney bölgelerimizi vuracak! Meteoroloji'den yeni afet uyarısı: Tarih belli oldu

Meteorolojiden Türkiye için afet uyarısı! Kıbrıs üzerinden öyle bir gelecek ki... Mersin, Adana, Hatay diken üstünde... Tarih vererek duyurdu! Evden dışarı adımınızı atmayın...

Meteorolojiden Türkiye için afet uyarısı verildi. Özellikle güney kesim olan Akdeniz Bölgesi için uyarı yapıldı. Meteoroloji, tarih vererek uyarılarını yineledi.

MERSİN, HATAY, ADANA DİKKAT!

650x344-turizm-bakanligi-akdenizdeki-en-guzel-5-plaji-secti-1629356418937.jpg

Türkiye'nin güney kesimlerinde bulunan Akdeniz Bölgesi, son hava durumu tahminleriyle gergin bir bekleyiş içerisinde. Meteoroloji yetkilileri, özellikle Mersin, Adana ve Hatay illeri için afet uyarısında bulundu ve bu uyarıları tarih vererek tekrarladı.

O TARİHTE KASIRGA GELİYOR

opera-anlik-goruntu-2023-09-05-234019-twitter-com.png

Avrupa Hava Durumu Modeli, 12 Eylül tarihine dikkat çeken ve oldukça endişe verici bir senaryoyu işaret etti. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten X hesabından, "Avrupa modeli ısrarla Kasırganın Kıbrıs üzerinden Mersin, Adana ve Hatay'a gireceğini söylüyor. Tarih 12 Eylül. Dikkatle takip ediyorum..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN