Kick yasağı kaldırıldı! Peki Twitch açılacak mı?

Kick yasağı kaldırıldı! Peki Twitch açılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde kumar yayınlarından ötürü yasaklanan Kick yeniden açıldı! Peki Twitch'in akıbeti ne olacak? İşte ayrıntılar...

Son zamanlarda Twitch ve Kick gibi popüler canlı yayın platformlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Twitch, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından kumar yayınları sebebiyle erişime engellendi. Ancak Kick platformu için alınan benzer bir karar bugün itibariyle kaldırıldı.

Twitch'in erişim engeliyle ilgili süreç oldukça sancılı geçti. Kumar yayınlarına yönelik alınan bu karara birçok tepki geldi, ancak şimdilik karar değişmedi. Diğer yandan, Twitch'in rakip platformlarından olan Kick içinse beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Kick platformu için alınan erişim engeli kararını kaldırdı ve platform tekrar erişilebilir hale geldi.

Kick platformunda alınan erişim engeli kararı, Milli Piyango İdaresi'nin 2024/5 sayılı kararıyla başlamıştı. Ancak platform yetkilileri, içeriklerin temizlendiğini ve kurumun engelin kaldırılmasını talep ettiklerini bildirdi. Bu talep üzerine yapılan incelemeler sonucunda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Kick'e erişim engelini kaldırdı.

TWITCH ERİŞİME AÇILACAK MI?

A Beginner's Guide to Streaming on Twitch: Tips and Tricks for Getting Started - Gadget Advisor

Ancak bu gelişme Twitch platformuyla ilgili olarak da yeni beklentileri beraberinde getirdi. Kullanıcılar, "Twitch platformu da açıldı mı?" gibi sorular sormaya başladılar. Ancak şu an için Twitch platformuyla ilgili yeni bir karar alınmadı ve kullanıcılar hala erişim sorunuyla karşılaşıyorlar. Yakın gelecekte Twitch platformuyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN