Kılıçdaroğlu deprem bölgesi Hatay'da: Bürokratlar çalışmak istiyor devlet engel koyuyor

Kılıçdaroğlu deprem bölgesi Hatay'da: Bürokratlar çalışmak istiyor devlet engel koyuyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay'da açıklamalarda bulundu. Televizyonlara verilen haberler ile sahadaki gerçeklerin çok daha farklı ve ağır olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Söylenecek çok söz var. Yeri ve zamanı geldiğinde hepsini konuşacağız. Bu kentlerin tamamını ayağa kaldırmaya kararlıyız." diye konuştu.

Kahramanmaraş Pazarcık’ta sabaha karşı saat 04.17’de meydana gelen deprem 10 ilde felakete neden oldu. Birçok bina enkaza dönüştü. Depremden etkilenen Hatay'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

"Televizyonlara verilen haberler ile sahadaki gerçekler çok daha farklı ve ağır." diyen Kılıçdaroğlu, "Bürokratlar çalışmak istiyor ama önlerine engeller koyuyorlar. Söylenecek çok söz var. Yeri ve zamanı geldiğinde hepsini konuşacağız. Bu kentlerin tamamını ayağa kaldırmaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Televizyonlara verilen haberler ile sahadaki gerçekler çok daha farklı ve ağır. Bürokratlar çalışmak istiyor ama önlerine engeller koyuyorlar. Söylenecek çok şey var ama onların tamamını kimse merak etmesin yeri zamanı geldiğinde tamamını konuşacağız. Bu kentlerin tamamını ayağa kaldırmaya kararlıyız. Beraber mücadele ettiğimiz zaman bunun sonucunu kesinlikle elde edeceğiz. Elbette üzgünüz elbette kızgınız ama bir şekliyle bu sorunu çözmeye kararlı olduğumuzu da ifade etmek isterim teşekkür ederim.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN