Kılıçdaroğlu Erdoğan'a seslendi: Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a seslendi:  Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin konuşmalarından hazırladığı videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine bir mesaj yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin konuşmalarından oluşan videoyu paylaşması üzerine bir cevap yayınladı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarındaki sözlerden oluşan video Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hesabından paylaşılmıştı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'na yönelik açtığı davaların geri çekmesini de hatırlatarak bir mesaj paylaştı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN