Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasındaki diyalog sosyal medyada gündem oldu

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu, depremin yıktığı Gaziantep'te ziyarette bulundu. Depremzedelerle birlikte yemek yiyen iki ismin arasındaki diyalog ise sosyal medyada gündem oldu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Maraş depremlerinin yıktığı Gaziantep'e gitti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Kılıçdaroğlu'na eşlik etti ve buradaki yemek çadırında depremzedelerle birlikte yemek yedi.

Yemeği önce alan İmamoğlu dönüşte Kılıçdaroğlu ile karşılaştı. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu beklerken Kılıçdaroğlu'nun gülümseyerek "Sen geç ben geliyorum" demesi ise sosyal medyada çok paylaşıldı.

HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN DUA ETTİ

Öte yandan Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te havalimanında, sporcu çocuklar tarafından karşılandı. Barak Futbol Kulübü üyesi çocuklar, Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Yeşilkent Mezarlığı’nı ziyaret ederek deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar için dua okudu. Kılıçdaroğlu ayrıca, Yeşilkent Şehitliği’ni de ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’na ziyaretlerinde; CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Ali Öztunç, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP milletvekilleri eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN