Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Hırka-i Şerif'i ziyaret etti

Millet İttfakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile İBB başkanı İmamoğlu, Hırka-i Şerif camide Hırka-i Şerif'i ziyaret etti. Veysel Karani’nin 58’nci kuşak torunu Gülden Samir ve oğlu 59’ncu kuşak torun Barış Samir ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Hırka-i Şerif ile ilgili bilgiler aldı.

Millet İttfakı Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu aynı adı taşıyan Fatih’teki Hırka-i Şerif camiyi ziyaret etti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu, Hırka-i Şerif’i, aynı adı taşıyan Fatih’teki camide ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Veysel Karani’nin 58’nci kuşak torunu Gülden Samir ve oğlu 59’ncu kuşak torun Barış Samir ile Fatih’teki Hırka-i Şerif Camii’nde bir araya geldi. Anne-oğul Samirler, “Hırka-i Şerif Muhafız Ailesi” sıfatıyla, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na kutsal emanet hakkında bilgiler verdi.

6650654.jpg

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, cami avlusunda kendilerini bekleyen vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN