Kılıçdaroğlu Tekvando Milli Takımını kutladı

Kılıçdaroğlu Tekvando Milli Takımını kutladı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Azerbaycan'da düzenlenen 2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda birinci olan takıma tebriklerini iletti. Kılıçdaroğlu, "2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Kadın Milli Takımımızı ve dünya üçüncüsü olan Erkek Milli Takımımızı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Azerbaycan'da düzenlenen 2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda birinci olan takımı tebrik ederek "2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Kadın Milli Takımımızı ve dünya üçüncüsü olan Erkek Milli Takımımızı yürekten kutluyorum" paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Azerbaycan'da düzenlenen 2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda, tarihinde ilk kez dünya şampiyonu olarak bizlere büyük bir gurur yaşatan Kadın Milli Takımımızı ve dünya üçüncüsü olan Erkek Milli Takımımızı yürekten kutluyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN