Kılıçdaroğlu, TÜİK başkanını örnek göstererek bürokratlara seslendi

Kılıçdaroğlu, TÜİK başkanını örnek göstererek bürokratlara seslendi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, TÜİK Başkanı Dinçer'in görevden alınmasını örnek göstererek, bürokratlara seslendi. Kılıçdaroğlu, "Bunların suçlarına ortak olan bürokratlar, geç olmadan bu yoldan dönün. Başınıza aynısı gelecek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Sait Erdal Dinçer'in görevden alınmasıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, bürokratlara seslenerek, "Şahıs ve ailesi, TÜİK bürokratını anında çöpe attı. Bunların suçlarına ortak olan bürokratlar, geç olmadan bu yoldan dönün. Başınıza aynısı gelecek. Suçlar sırtınızda yeni iktidara merhaba diyeceksiniz!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN