Babacan'dan, TÜİK'deki görev değişikliğine yorum: Mevsimlik işçi olduğunu itiraf etti

Babacan'dan, TÜİK'deki görev değişikliğine yorum: Mevsimlik işçi olduğunu itiraf etti

DEVA lideri Babacan, TÜİK Başkanı Dinçer'in gece görevden alınmasıyla ilgili "TÜİK Başkanı, kendisinin mevsimlik işçiye döndüğünü itiraf etmiş. 'Bu koltukta şimdi ben oturuyorum, yarın başkası oturur' demiş. Haklı da. Başkanın kim olduğunun o kadar önemi yok. Orayı da tek başına Erdoğan yönetiyor" şeklinde bir açıklamada bulundu.

DEVA Partisi sosyal medya hesabından, TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer'in görevden alınarak yerine Erhan Çetinkaya'nın getirilmesinin hemen ardından Genel Başkan Ali Babacan'ın bir açıklaması paylaşıldı.

Babacan'ın ifadeleri şu şekilde:

"TÜİK Başkanı, kendisinin mevsimlik işçiye döndüğünü itiraf etmiş. 'Bu koltukta şimdi ben oturuyorum, yarın başkası oturur' demiş. Haklı da. Başkanın kim olduğunun o kadar önemi yok. TÜİK bağımsız değil ki. Orayı da tek başına Erdoğan yönetiyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN