Kılıçdaroğlu'na 'montajlı videolar' için suç duyurusu: Ürettirenlerle ilgili gereğini yapıyoruz

Kılıçdaroğlu'na 'montajlı videolar' için suç duyurusu: Ürettirenlerle ilgili gereğini yapıyoruz

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile ilgili montaj videolara ve görsellere ilişkin adım atıldı. Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik "Montaj video ve görselleri paylaşan, üreten, dahası ürettirenlerle ilgili olarak gereğini yapıyoruz" diyerek soruşturma açıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting meydanlarında sıkça kullandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun montaj videolarına ilişkin "Kılıçdaroğlu, Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu" söylemleri gündeme oturmuştu. Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt veren Genel Başkan, "Montajcı sahtekar!" diyerek "Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, seçim süreci boyunca kendisiyle ilgili montaj video ve görsellerin varlığına dikkati çekmişti. Erdoğan'ın da açıklamalarının ardından adım atıldı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik montaj video ve görsellerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Montaj video ve görselleri paylaşan, üreten, dahası ürettirenlerle ilgili olarak gereğini yapıyoruz!

Şikayet dilekçelerimizi verdik, vermeye de devam edeceğiz!

Böylesi alçaklıkların hesabı elbette sorulacak!

Hiç kimsenin yanına kâr kalmayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN