Erdoğan'ın montaj itirafına bir tepki de İmamoğlu'ndan: Kumpas kampanyası ayaklarına dolandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'nun montaj videolarına ilişkin "Kılıçdaroğlu, Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu" açıklamalarına İBB Başkanı İmamoğlu'ndan tepki geldi. İmamoğlu, "Bir Müslümana asla yakışmayan bu iftira ve kumpas kampanyası ayaklarına dolandı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında CHP'nin 'Haydi' reklam filmine montaj ile PKK elebaşı eklenen videosuna ilişkin yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu, Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın açıklamalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. İmamoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan "Bir Müslümana asla yakışmayan bu iftira ve kumpas kampanyası ayaklarına dolandı. Montaja, iftiraya ve kumpasa bu milletin ahlakı, vicdanı ve feraseti geçit vermeyecek." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan, mitinglerde millete gerçek gibi gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu videosunun montaj olduğunu canlı yayında itiraf etti. Bir müslümana asla yakışmayan bu iftira ve kumpas kampanyası ayaklarına dolandı. Montaja, iftiraya ve kumpasa bu milletin ahlakı, vicdanı ve feraseti geçit vermeyecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN