Seçim haftası bunları yapmakta fayda var! Dinçer Güner'den seçim gününe kadar haftanın astroloji yorumu

Seçim haftası bunları yapmakta fayda var! Dinçer Güner'den seçim gününe kadar haftanın astroloji yorumu

İkinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. Seçim haftasını değerlendiren astrolog Dinçer Güner, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte, Dinçer Güner haftalık astroloji yorumu...

22-28 Mayıs 2023 haftasının astrolojik değerlendirmesini yapan Dinçer Güner, seçim gününe kadar haftanın nasıl geçeceğini anlattı, uyarılarda bulundu. "Etliye sütlüye karışmayın" diyen Güner, "Bu kadar zor gökyüzü zamanları ruhu sakinleştirecek bir şeyler yapmakta fayda var" yorumu yaptı.

SEÇİM HAFTASI ASTROLOJİ YORUMU

Astrolog Dinçer Güner'in Haber Global'e yaptığı seçim haftası burç yorumu şöyle:

"Bu hafta cuma gününe kadar gökyüzü aşırı gergin. Zira bu haftanın ana teması Mars - Plüton - Jüpiter arasındaki T-Kare açı kalıbı olacak, sabit burçlar arasında... Yılın belki de en zor haftalarından birine giriş yaptık. Oldukça stresli, zorlayıcı, köşeye sıkıştırıcı etkiler hakim. Genel olarak etliye sütlüye karışmadan, kendi köşemizde sakince geçirmekte fayda var.

Öfke patlamaları, kazalar, yanıcı, delici ve kesici aletler yüzünden yaralanmalar söz konusu. Güç savaşları, egosantrik davranışlar, çıkar çatışmaları olabilir. Aşırı baskıcı ve komutan edasında davranmak, emirler vermek ve dediğim dedik bir tavır sergilemek ilişkileri olumsuz etkileyecektir. Bazen siz istediğiniz kadar sakin ve ete süte dokunmadan durun, çevrenizden biri bu davranışları sergileyerek canınızı sıkabilir.

Kendimizi savaşta gibi hissedebiliriz adeta. Düşmanlıklarla karşılaşmak olasıdır. Gereksiz riskler alarak hayatınızı riske atmayın. Köprüleri yıkmak yerine sağduyulu ve sakince yaklaşın ilişkilerde. Su ve yağ yanıklarına da dikkat edin. Öfkeyle kalkan sirkeyle oturur unutmayın. Keskin davranışlar, dürtüsel çıkışlar zor duruma sokabilir. Aşırı inatçı, dediğim dedik tavırlardan uzak durmak gerek.

Dünya üzerinde; depremler, kazalar, ekonomik tahribatlar, patlamalar, savaşları tetikleyen durumlar, büyük trafik kazaları, yangınlar, büyük spekülasyonlar ve manipülasyonlar, skandallar söz konusu. Cumaya kadar gökyüzü ateş püskürüyor adeta... Bu kadar zor gökyüzü zamanları ruhu sakinleştirecek bir şeyler yapmakta fayda var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN