Kılıçdaroğlu 'Tüm maskeler düştü' diyerek Oğan'a tepki gösterdi: Cehennemin kapılarını kimin kapatacağı netleşti

Kılıçdaroğlu 'Tüm maskeler düştü' diyerek Oğan'a tepki gösterdi: Cehennemin kapılarını kimin kapatacağı netleşti

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın sözlerine atıfta bulunarak ikinci tur mesajı paylaştı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya mesajında "İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!" ifadelerine yer verdi.

28 Mayıs'ta Türkiye, cumhurbaşkanını belirlemek için yeniden sandık başına gidecek. Adaylar ve siyasi parti liderleri son haftaya girilirken peş peşe önemli açıklamalarda bulunuyor. Son olarak birinci turda ATA İttifakı'nın adayı olarak seçime giren Sinan Oğan'ın yaptığı açıklama ile Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Bu karara geniş bir kesimden tepki gelirken siyasetçilerden de peş peşe açıklamalar geldi.

OĞAN'IN SÖZLERİNE ATIFTA BULUNDU

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğan'ın daha önce dile getirdiği “Cehennemin kapılarını kapatacağız. Buradan artık kim payına ne düşerse alsın” sözlerine atıfta bulunarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

'SEÇİM SIFIRDAN BAŞLAMIŞTIR'

Kılıçdaroğlu paylaşımında "İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN