Antrenman sahasına 'köpek', soyunma odasına 'ampul'! İdmana çıkan futbolcular şaşkına döndü

Antrenman sahasına 'köpek', soyunma odasına 'ampul'! İdmana çıkan futbolcular şaşkına döndü

İngiltere Premier Lig'de sezonun bitimine iki hafta kala şampiyon Manchestr City olurken tablonun ikinci sırasında Arsenal yer aldı. Ligi uzun süre lider götüren Arsenalli futbolcular, şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken teknik direktör Arteta, ruh hali bozulan oyuncularının iyileşmesi için ilginç bir yöntem deniyor. İşte detaylar...

Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta, bir köpeği sevmenin ruh halini iyileştirebileceği ve stresi azaltabileceğine dair araştırmaları nedeniyle oyuncularının ruh halini değiştirmek için Arsenal antrenmanına Labrador cinsi bir köpekle çıktı.

SOYUNMA ODASINA 'AMPUL' ALDI

Play Spor'un The Times'tan derlediği habere göre, Arteta, ekibini motive etmeye ve ekibi arasındaki ilişkileri geliştirmeye yardımcı olabilecek küçük ayrıntılara odaklanma konusunda bir ün kazandı ve bu gidişle bu ününü artıracak. Oyuncularına, hayattaki bağlantıların önemini vurgulamak için soyunma odasına bir ampul aldığı bile söyleniyor.

arsenal-arteta-antrenman.jpg

ANTRENMAN SAHASINDA 'KÖPEK' GÖREVLENDİRDİ

Arsenal, kalecisi Aaron Ramsdale ile bu hafta kulüpte sözleşme uzatmak için bir araya geldiğinde İspanyol hoca, köpeğini yanına alıp tesislere geldi. Köpek, günlerinin çoğunu kulübün antrenman sahasında geçirecek ve etrafta ona bakan bir bakıcı da olacak.

Arsenal kampındaki ruh hali, Premier Lig şampiyonluğunu kazanma umutları suya düştüğü için son haftalarda iyice kötüye gitmişti. Topçular, son 7 lig maçından sadece ikisini kazandı ve Premier Lig'in zirvesini muhtemelen şampiyonluğunu ilan eden Manchester City'ye kaybetti.

arsenal-arteta-antrenman-kopek.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN