Kılıçdaroğlu'ndan başkanlara eleştiri: Söylediklerimi aktaramıyorsunuz

Kılıçdaroğlu'ndan başkanlara eleştiri: Söylediklerimi aktaramıyorsunuz

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Ankara’daki ilçe başkanlarıyla yaptığı buluşmada genel seçimleri işaret ederek, “Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Söylediklerimi sahaya aktaramıyorsunuz” dediği ifade edildi. Kılıçdaroğlu, başkanlara partinin tarihini bilmeleri gerektiğini de vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün partisinin genel merkezinde Ankara’nın ilçe başkanları ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun toplantıda başkanlara, genel seçimlerde konuşmalarının halka yeterince anlatılamadığını söylediği öğrenildi.

'PARTİNİN TARİHİNİ BİLMEMİZ LAZIM'

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu, “Okuma kültürünü partide oturtmamız lazım. Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Partinin tarihini de iyi bilmemiz lazım. Eski dönemlerine hâkim olmamız lazım. Bir milletvekili çıkıp ‘CHP şu tarihte cami yıktı’ dediğinde o dönemi doğru anlatamadığınız için bu gibi şeyler üstümüze kalıyor. Halbuki böyle şeyler hiç yaşanmadı” dediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun, “Grup toplantılarında söylediklerim sahada tekrarlanmıyor, insanlar duymuyor. Böyle olunca da biz yapacağımızı anlatamamış oluyoruz. Sahada tekseslilik sağlanamıyor” eleştirisini getirdiği de belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN