Kılıçdaroğlu'ndan ilk 100 gün mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan ilk 100 gün mesajı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları durumundaki ilk 100 günde neler yapmayı planladıklarını anlattı. Kılıçdaroğlu “Yolsuzlukla ilgili hangi isme ulaşırsa ulaşsın önemli değil hesap soracağız” dedi. Yolsuzluklarla ilgili çok ayrıntılı yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Kılıçdaroğlu liyakatsiz bürokratların görevden alınacağını ve bunun için de bir çalışma yaptıklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları durumundaki ilk 100 günde neler yapmayı planladıklarını anlattı. Yolsuzlukla mücadele mesajı veren Kılıçdaroğlu “Hangi isme ulaşırsa ulaşsın önemli değil hesap soracağız” dedi.

Tele1 yazarı Yılmaz Polat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez'de bir araya gelerek sohbet etti. Polat, Kılıçdaroğlu'na ilk 100 günde neler yapılacağını sordu.

Polat'ın yazısından öne çıkan bölüm şöyle: Uzun süre aklımda olan kamuoyunun da çok merak ettiğini düşündüğüm iki soru yöneltiyorum: ‘İktidara aday siyasi partilerin ‘ilk 100 gün programı’ ne yapacakları? her ülkede ilgi çeker ve yakından izlenir.

Yolsuzluğa her kim bulaştıysa, hangi isme ulaşırsa ulaşsın ilk 100 günde hesap soracak mısınız?’

‘Tereddüt etmeden “Evet” diyor. “Hangi isme ulaşırsa ulaşsın önemli değil hesap soracağız” cevabını alıyorum.

LİYAKATSİZ BÜROKRATLARA İLİŞKİN ÇALIŞMA YAPILIYOR

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ‘yolsuzluklarla ilgili çok ayrıntılı yoğun bir çalışma yaptıklarını belirtiyor. İlk kez yaptığı bu açıklama ‘ilk 100 gün programında kime uzanırsa uzansın hesap sorulacak ve mahkemeler harekete geçeceğini’ gösteriyor.

İkinci sorum yine ilk yüz gün programında yer alacak bir icraatla ilgili: ‘Liyakatsız bürokratların görevden alınıp alınmayacağını’ sordum. ‘Elbette alınacağını bu konuda da bir çalışma yapıldığını’ anlattı. Uzun sohbette Kılıçdaroğlu hiçbir şekilde adaylık konusunda girmedi. Bende sormadım. Ancak anlattıklarından aday olmaya hazır bir lider gördüm.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN