Kılıçdaroğlu'ndan 'rüşvet' çıkışı: Bu düzenle zenginleşen bana gelemez

Kılıçdaroğlu'ndan 'rüşvet' çıkışı: Bu düzenle zenginleşen bana gelemez

Sedat Peker'in çok konuşulan "12 milyonluk rüşvet" iddiasının yankıları sürerken CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendi ifadesiyle "milletin parasını çalanlar" için "Milletin parasını çalan herkes, benim için aynıdır demiştim. Bizden yana, onlardan yana tefeci yok, hepsi millet düşmanı. Bu düzenden yararlanarak zenginleşen bana gelemez. Kimden yana olursa olsunlar, milletten yana değiller" diye konuştu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Deli Çavuş” adlı Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Peker, son olarak AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den 12 milyon TL rüşvet istediğini öne sürdü.

Peker'in iddiasının ardından CHP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden tepkiler gelmiş, olayın muhataplarından açıklama talep edilmişti.

'HEPSİ MİLLET DÜŞMANI'

Olayın yankıları sürerken Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından rüşvet ve haksız kazanç düzeniyle zenginleşenlere yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Milletin parasını çalan herkes, benim için aynıdır demiştim. Bizden yana, onlardan yana tefeci yok, hepsi millet düşmanı. Borsada soyulan küçük yatırımcı da telafi edilecek. Bu düzenden yararlanarak zenginleşen bana gelemez. Kimden yana olursa olsunlar, milletten yana değiller."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN