Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı kampanyasına liderlerden destek: 14 Mayıs'ta iklim değişecek

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile adaylık kampanyasını resmen başlattı. Millet İttifakı'nın diğer 5 lideri ise kampanya filmini sosyal medya hesaplarından paylaşarak destek verdi. Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, #SanaSöz hashtagi ile "14 Mayıs'ta iklim değişecek." paylaşımında bulundu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "#SanaSöz hashtagi ile Cumhurbaşkanlığı kampanyasını resmen başlattı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da olduğu görüntülere de yer verilen videoda Kılıçdaroğlu, "Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını Millet İttifakı'nın diğer 5 lideri de sosyal medya hesaplarından paylaşarak destek verdi.

Liderlerin paylaşımı şu şekilde:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası videosunu alıntılayarak "#SanaSöz umut bitmeyecek…" yazdı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise Kılıçdaroğlu'nun paylaşımındaki ifadeleri kullanarak "#SanaSöz yine baharlar gelecek…" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, paylaşımında "7'den 70'e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak #SanaSöz" ifadelerine yer verdi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise sosyal medya hesabından "#SanaSöz demokrasi gelecek, adalet gelecek, hürriyet gelecek. #SanaSöz yine baharlar gelecek" yazdı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nu alıntılayarak "14 Mayıs'ta İklim Değişecek! #SanaSöz" yazdı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN