Kılıçdaroğlu'nun programı netleşti: 20 günde 40 ile ziyaret

Kılıçdaroğlu'nun programı netleşti: 20 günde 40 ile ziyaret

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim programı bayramın hemen ardından 24 Nisan’da başlayacak. Kılıçdaroğlu 20 günde yaklaşık 40 kenti ziyaret edecek.

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına başlayan cumhurbaşkanı adaylarının, kampanyalarına Ramazan Bayramı’nın ardından hız vermesi bekleniyor. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 20 günde yaklaşık 40 ile gitmesi planlanıyor. Gazete Duvar’dan Nergis Demirkaya’nın haberine göre, Kılıçdaroğlu’nun kampanyasında 6 lideri buluşturan programlar da bulunuyor. Yanı sıra İstanbul, Ankara ve İzmir’de büyük miting planlamaları var.

SLOGANLAR BELLİ OLDU

CHP yöneticileri, seçimin ilk turda biteceğini belirtirken, kampanya sürecinin Ramazan Bayramı sonrası hızlanacağını kaydetti. “Sana Söz” sloganı ile yola çıkan CHP, kampanyasında ayrıca “Birleşe birleşe kazanacağız” ve “Türkiye hakkını alacak” sloganlarını kullanacak. Bayram sonrası için de kampanyanın yeni filmleri ve şarkıları kamuoyu ile paylaşılacak.

CHP kaynakları, Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında da bilgi verdi. Buna göre, önümüzdeki günlerde yurt dışı programı kapsamında sadece Bulgaristan’ı ziyaret etmesi beklenen Kılıçdaroğlu’nun bayram sürecinde deprem bölgesindeki programlara ağırlık vermesi planlanıyor.

Bayramın birinci gününü Hatay, Osmaniye ve Maraş’ta geçirecek olan Kılıçdaroğlu, 23 Nisan’da ise Meclis özel oturumu için Ankara’da olacak.

Kılıçdaroğlu’nun yoğun programı, bayramın hemen ardından 24 Nisan’da başlayacak. Ay sonuna kadar hazırlanan taslak programa göre Kılıçdaroğlu, Kars-Uşak, Ordu-Burdur, Van-Nevşehir, Balıkesir-Tekirdağ, Adana-Kocaeli, Kayseri-Amasya, Muğla-İzmir’e gidecek.

4 BÜYÜK KENTTE MİTİNG

Mayıs ayı başındaki iki hafta boyunca da aynı tempoda çalışmalar sürecek. Taslak programa göre Kılıçdaroğlu 20 günde yaklaşık 40 kenti ziyaret etmiş olacak. Kılıçdaroğlu’nun kampanyası süresince tüm programlarına, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının birlikte ya da ayrı ayrı da eşlik edeceği kaydediliyor.

Kılıçdaroğlu’nun taslak programına göre 30 Nisan’da İzmir’de, Mayıs başında Diyarbakır, İstanbul, Ankara’da büyük mitingler yapacak. Bu mitinglere ittifak ortağı liderlerinin de katılabileceği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN