Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'adaylık' yanıtı

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'adaylık' yanıtı

Saadet Partisi Genel Başkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İttifak uygun görürse aday olabilirim' çıkışı sonrası adaylıkla ilgili açıklama yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam Haber Global'de cumhurbaşkanı adayı olabileceğinin sinyalini verdi ve “İttifak kabul ederse sorun yok” dedi. Karamollaoğlu'na Kılıçdaroğlu'nun sözleri soruldu. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, “Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim.” dedi.

ERKEN OLDUĞU KANATİNDEYİM

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 2021'in Türkiye için her anlamda zor bir yıl olduğunu vurguladı. Karamollaoğlu, açıklamasının ardından bir gazetecinin, “Kılıçdaroğlu'nun adaylığını uygun görüyor musunuz?" sorusuna, “Ben bunun için geçmişte ifadede bulunmuştum. Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim. Zamanı geldiğinde bu istişarelerle karara bağlanır. Sayın Cumhurbaşkanı, 'seçim, zamanında yapılacak' diyor. Zamanında da olabilir, erken de olabilir ama seçim kararı alındıktan sonra hızla bir cumhurbaşkanı adayı veya birkaç cumhurbaşkanı adayı ortaya çıkabilir.” diyerek cevap verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN