Kdz.Ereğli Belediyesi, çölyak hastalarına glütensiz gıda desteğinde bulunuyor

Kdz.Ereğli Belediyesi, çölyak hastalarına glütensiz gıda desteğinde bulunuyor

Kdz. Ereğli Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında geniş hizmet yelpazesi ile toplumun tüm kesimlerine hitap etmeye devam ediyor. Belediye sınırları içerisinde yaşayan ve özel durumları nedeniyle ömür boyu diyet zorunluluğu olan Çölyak hastalarına Kurban Bayramı öncesi 100 aileye glütensiz gıda ürünlerinden oluşturulan özel gıda paketi desteğinde bulunuyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi, ömür boyu diyet zorunluluğu olan Çölyak hastalarına yardımcı olmak amacıyla bayram öncesi 100 aileye Glütensiz Gıda Paketi desteğinde bulunuyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü İsmail Başel, “Başkanımız sayın Halil Posbıyık’ın talimatlarıyla Çölyak hastalarına da destek olmaya başladık. Bin aileye Kurban Bayramı öncesi yapacağımız gıda kolisi yardımlarıyla beraber 100 çölyak hastası aileye gıda paketlerini teslim etmeye başladık” dedi.

Glütensiz Gıda Paketini teslim alan aileler Kdz. Ereğli Belediyesi ve Başkan Posbıyık’a destekleri için teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN