Kimse evine sokmayacak! Ünlü peynir markasında bakteri tespiti! Hepsi toplatılıyor

Kimse evine sokmayacak! Ünlü peynir markasında bakteri tespiti! Hepsi toplatılıyor

Marketlerde satılan ünlü peynir markasında bakteri tespiti herkesi ayağa kaldırdı. O peynirler resmen zehir saçıyor. Hiçbir markette satılmayacak ürünler tek tek toplatılacak.

Market raflarında yerini alan ürünler tek tek incelenirken ünlü peynir üreticisi o ürünlerde bakteri tespit edildiğini duyurdu. Süt ürünleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri olarak karşımıza çıkan peynirler sofralardan bir bir kaldırılacak. Ürünler raflardan indiriliyor. İşte tüm detaylar…

PEYNİR MARKASINDA BAKTERİ TESPİT EDİLDİ

Firmalar tarafından satışa çıkarılan ürünler denetlenmeye devam ediliyor. Kısa süre önce Sarzbüttel süt ürünleri tarafından üretilen peynirlerde bakteri tespit edildiği duyuruldu. Ürünlerin acil toplanmasına karar verilirken hem Rewe hem de Edeka marketlerde satılan bu peynirin içerisinde bakteri olması sebebiyle toplatılma kararı alındığı vurgulandı. Bu kararın Türkiye'de etkili olmadığı belirtilirken peynirlerin yalnızca yurt dışından toplatıldı aktarıldı.

bakteri-tespit-peynir.jpg

Dünyada etkili olan karar doğrultusunda hastalık saçtığı tespit edilen Gewölbekase peynirlerinin tüketilmemesi gerektiği vurgulandı. Evde bu peynirleri bulunduran kişilerin dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN