Kimseye aldırış etmedi! Her şey 57 gün içinde olacak: Katliam tüm dünyayı etkileyecek

Dünya her geçen gün daha da kötü bir yer olmaya devam ediyor. O ülke kimseye aldırış etmeden radyoaktif atık suyunu okyanusa döktü. Felaket adeta geliyorum dedi. Her şey 57 gün içerisinde gerçekleşecek. İşte tüm detaylar…

Dünya her geçen gün yeni bir tehdit ile karşı karşıya kalıyor. Uzmanlar her gün iklim krizine karşı uyarıda bulunurken bu kez de çevre kirliliği tüm dünyayı felakete sürüklüyor. Japonya kimseye aldırmadan radyoaktif atık suyunu okyanusa döktü. Herkes büyük bir tehdit altında. İşte tüm detaylar…


BU BİR ÇEVRE KATLİAMI

Her gün yeni bir felaket haberi ile güne başlıyoruz. Felaketin adresi bu kez Japonya oldu. Tüm dünyada tehdit oluşturacak bir skandala imza atan Japonya, radyoaktif atık suyunu. Felaketin habercisi olan o anlar görenlerin içini yaktı. Nükleer atık su 57 gün içerisinde Pasifik Okyanusu’nun çoğunu etkisi altına alacak. Japonya'nın bu hareketi dünyaya ağır patlayacak. Canlı yaşamı ve çevre katliamı gerçekleştiren Japonya radyoaktif suyu okyanusa dökerek büyük bir skandala imza attı. Hava Forum tarafından paylaşılan görüntüler dikkat çekerken paylaşımda şu ifadelere yer verildi:


“Japonya kimseye aldırış etmeden Fukushima nükleer santralinin radyoaktif atık suyunu bugün okyanusa dökmeye başladı. Nükleer atık su, 57 gün içinde Pasifik Okyanusu'nun çoğunu etkileyecek. Canlı yaşamı ve çevre katliamı gerçekleşecek. Skandal bir olay…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN