Kiracılar için flaş karar! Bakan resmen açıkladı! Zam yapan ev sahibi yandı

Kiracılar için flaş karar! Bakan resmen açıkladı! Zam yapan ev sahibi yandı

Kiracılara müjdeli haber geldi! Yüksek kira artışlarının önüne geçmek için getiriline yüzde 25'lik zam kısıtlaması 1 Temmuz tarihinde sona eriyordu. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kiracıları sevindiren bir müjde verdi. Süre uzatılıyor

Son dönemlerde yaşanan yüksek kira fiyatlarının önüne geçmek isteyen devlet kira artışı için yüzde 25 oranında kısıtlama getirmişti. 1 Temmuz tarihinde sonra erecek olan düzenleme için Bakan Murat Kurum'dan flaş bir karar geldi. Kiracılar bir süre daha derin bir nefes alacak

kiraci.jpeg

BAKAN KURUM'DAN KİRACILARA MÜJDE

Türkiye genelinde yaşanan kira sorunu için yüzde 25 zam sınırı gelmişti. Ev sahipleri evlerinde oturan kiracılarına sadece yüzde 25'lik bir zam yapacaktı. Düzenleme ise 1 Temmuz tarihinde sona erecekti. Kiracıları kara kara düşündüren düzenleme sonrası sevindiren haber geldi.

kurum.jpg

YÜZDE 25'LİK KİRA ZAM DÜZENLEMESİ UZATILIYOR

1 Temmuz'da bitecek olan kira kısıtlaması sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, müjdeyi verdi. Kurum, bu sürenin uzatılacağını açıkladı. Kurum, Düzenleme için çalışmalar yapıldığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN