Kışın kafa dinlemek isteyen oraya koşuyor! İstanbul, Bursa, İzmir'den büyük ilgi, bu fiyatlara böyle yerler kalmadı

Kışın kafa dinlemek isteyen oraya koşuyor! İstanbul, Bursa, İzmir'den büyük ilgi, bu fiyatlara böyle yerler kalmadı

Kış mevsiminde kafa dinlemek için şehrin kargaşasından kaçanların yeri orası! Kışın kafa dinlemek isteyen oraya koşuyor! Sakinliğiyle ve doğal güzelliğiyle baş döndürüyor! İstanbul, Bursa, İzmir'den büyük ilgi, bu fiyatlara böyle yerler kalmadı...

Kaz Dağları'nın oksijen zengin havası ve doğal güzellikleri ile çevrili Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi, doğa severleri ağırlamak için kapılarını açtı. 33 dönüm arazi üzerine kurulu olan bu eşsiz tesis, aileler ve çocuklar için unutulmaz bir kaçış sunuyor.

ÇEŞİTLİ ODA TİPLERİNDE KONAKLAMA MÜMKÜN

Altıeylül Belediyesi

Altıeylül Belediyesi'nin gerçekleştirdiği proje, İstanbul, Bursa, İzmir gibi büyük şehirlerden gelenlerin ilgisini çekiyor. Kaz Dağları'nın huzur veren atmosferinde konaklama imkanı sunan tesiste, 10 adet 45 m² ahşap ev ve 2 adet 105 m² villa tipi odalar bulunuyor. Ayrıca 8 odalı otel odalarıyla da hizmet verecek olan Konakpınar Gençlik Merkezi, toplamda 33 dönüm arazi üzerine yayılmış durumda.

Doğa severler, tesiste doğa yürüyüşleri yapabilir ve ağaçların üzerinde yer alan macera parkında çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirebilirler. Konakpınar, aynı zamanda restoran, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru ve taş binası ile geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor.

UYGUN FİYATLARIYLA HERKESE HİTAP EDİYOR

Konakpınar gençlik merkezi vatandaşları bekliyor

Rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar, 0266 269 11 00 numaralı telefondan merkeze ulaşabilirler. Konaklama seçenekleri arasında tek kişilik oda kahvaltı dâhil 900 TL, 2 yataklı oda kahvaltı dâhil kişi başı 600 TL yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN