Kışın ortasında şoke gelişme! Tedbirinizi alın: Türkiye haritası kıpkırmızı oldu

Kışın ortasında şoke gelişme! Tedbirinizi alın: Türkiye haritası kıpkırmızı oldu

Meteoroloji kışın ortasında alışık olunmayan bir uyarıda bulundu. Kışın ortasında şoke gelişme! Bütün ülkeyi etkiliyor! Tedbirinizi alın, Türkiye haritası kıpkırmızı oldu...

Aralık ayında görülmemiş sıcaklar yaşanırken meteoroloji kaynaklarından çarşamba günü için uyarı geldi. Daha önce kışın ortasında alışık olunmayan bir olay yaşanıyor. Kışın ortasında bütün harita kıpkırmızı oldu.

KIŞ ORTASINDA ŞOKE EDEN GELİŞME

Meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey hesabı hava sıcaklığı anomalisini paylaştı. Çarşamba günü için hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde yaşanacağını gösteren fotoğrafta harita kıpkırmızı oldu.

Meteoroloji Bey hesabının paylaştığı meteorolojik verilere göre, çarşamba günü tüm Türkiye'de mevsim normallerinin üzerinde sıcaklar bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN