Kışın yağmayan kar Nisan'da geliyor! Önce dinlenecek sonra vuracak... Tüm yurt hazır olsun: En ilginç ilkbahar geliyor!

Kışın yağmayan kar Nisan'da geliyor! Önce dinlenecek sonra vuracak... Tüm yurt hazır olsun: En ilginç ilkbahar geliyor!

Cemrenin düşmesiyle beraber ilkbaharda nasıl bir hava olacağı merak edilen konular arasında yer aldı. Bu kapsamda kışın yağmayan karın Nisan’da kendisini göstermesi bekleniyor. En ilginç ilkbaharı yaşamaya hazır olun…

ZEYNEP ORHAN

Türk kültürü için cemre düşmesi baharın habercisi olarak tanımlanmaktadır. Bu kapsamda ilk cemrenin havaya düşmesiyle beraber ilkbahar için ilk haberci gelmiş oldu. 19-20 Şubat tarihleri arasında havaya, 26-27 Şubat tarihleri arasında suya ve 5-6 Mart tarihleri arasında ise toprağa düşecek olan cemre sonrası ilkbaharın nasıl geçeceği ise merak ediliyor. Meteoroloji uzmanları ise birçok kişinin merak ettiği konuya açıklık getirdi. İşte detaylar…

yeni-proje-20.jpg

BU İLKBAHAR NORMALDE FARKLI GEÇECEK

Milyonlarca insan son zamanlarda havaların dengesiz seyri etmesinden dolayı önümüzdeki ilkbaharda nasıl bir tabloyla karşılaşacağını merak ederken sosyal medya paylaşımları ile bilinen “Meteoroloji Bey” sayfasından yeni bir paylaşım geldi. Meteorolojik bilgilerin paylaşıldığı bu sayfada bu yıl ilkbaharın nasıl geçeceğine ilişkin öngörüler paylaşıldı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

yeni-proje-21.jpg

“2024 İlkbahar sezonu ülkemizden normalden sıcak geçecek. Arada illa ki soğuk hava inecektir lakin genel olarak çoğunlukla sıcak geçecektir. Batı kesimler dışında yurdun geri kalanı normallerde ve yer yer normalin üzerinde yağış alacak. Gök gürültülü fırtına oluşumları yurdumuzda artacak. Sadece Mart ve Nisan aylarında İç ve doğu kesimlerde zaman zaman kar yağışı görülecek kıyılar adına kar yok.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN