Kız çocuk doğuran anne, evde bebeğinin altını değiştirirken hayatının şokunu yaşadı!

Kız çocuk doğuran anne, evde bebeğinin altını değiştirirken hayatının şokunu yaşadı!

Hastanede doğum yaptıktan sonra eve gelen kadın, bebeğin altını değiştirirken büyük şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

İngiltere'de 22 yaşındaki Maisie Beth, kızının bezini değiştirirken kucağındaki bebeğin erkek olduğunu gördü.

Hastaneden taburcu olurken kendisine yanlış bebeğin verildiğini anlayan yeni anne şaşkına döndü. Panik halde hastaneye döndüğünü belirten Maisie Beth, kendisine verilen bebeğin erkek olduğunu söyledi.

"BÜYÜK SUÇLULUK DUYGUSU HİSSETTİM"

Sağlık yetkilileri, erkek bebeğin annesi ile Maisie Beth'in birbirine çok benzeyen genç kadınlar olduğunu, bu yüzden annelerin karıştırıldığını açıkladı.

Maisie Beth, ilk düşüncesinin birisinin bebeğini çaldığı olduğunu söylerken, "Anlık tepkim, birisinin bebeğimi çaldığı oldu. Dehşete düşmüştüm. Bebeğimi doğurduktan sonra kaybettiğimi sandım. Onu tekrar gördüğümde hissettiğim rahatlama anlatılamaz. Hâlâ hastanedeki küçük beşiğinde uyuyordu ve iyi görünüyordu ama o anda diğer anne için çok büyük bir suçluluk duygusu hissettim" diye konuştu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

T24'te yer alan habere göre, Dorset Üniversite Hastaneleri Ebelik Müdürü Lorraine Tonge, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Eylül 2023'te doğum ünitemizde bir bebeğin yanlış anneye verildiği bir olayı araştırıyoruz. Yaşanan her türlü sıkıntıdan derin üzüntü duyuyoruz ve aileye destek sunmak için anneye ulaştık. Soruşturmamızda bize yardımcı olması için bizimle tekrar iletişime geçmesini rica ediyoruz. Ebeveynlerimizin ve bebeklerimizin güvenliği en yüksek önceliktir ve etkilenen ailelere tam destek sağlayacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN