Kocaeli, Düzce, Sakaryalılar akın akın oraya koşuyor! Gizliydi artık herkes duydu

Kocaeli, Düzce, Sakaryalılar akın akın oraya koşuyor! Gizliydi artık herkes duydu

Yıllarca gizli kalmış o cennet harikası yer şimdilerde herkesin rotasını çevirdiği yerler arasına girdi. Kocaeli, Düzce, Sakaryalılar akın akın oraya gitmeye başladı! Görenlerin hayran olduğu, geri dönmek istemedikleri yer, önceden bilinmezken şimdilerde dopdolu…

Son yılların en sıcak günlerini yaşarken insanlar serinlemenin yollarını arıyor. Kendilerini serin sulara atmak ise ilk tercihleri arasında yer alıyor. Burası da tam serin suların merkezi! Yıllarca duyulmamış görülmemiş o yer şimdilerde herkes tarafından duyuldu ve ziyaretçi akınına uğruyor. Kocaeli, Düzce, Sakaryalılar koşa koşa oraya gidiyor. Özellikle de onun için…

DOĞANIN ORTASINDA BUZ GİBİ

Sıcak havalardan bunalan vatandaşlar çareyi serin sulara dalmakta buldu. İmkanı olan herkes ise koşa koşa Sakarya Geyve’de bulunan Doğançay Şelalesi’ne akın etmeye başladı. Şehir merkezinden 25 kilometre uzaklıkta olan ve Maksudiye Mahallesi’nde bulunan bu şelale serinlemek için bire bir.

k1.jpg

TÜRKİYE’NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNDEN BİRİ

Doğa tutkunlarının da gözde mekanı olan şelale, Türkiye’nin doğal güzellikleri arasında yer alıyor. Bölgede işletmecilik yapan Ali Hancıoğlu, verdiği bir röportajda sadece çevre illerden değil yurt dışından da turistlerin ziyarete geldiğini söyledi.

Şelaleyi ziyarete gelenler için özel hizmetlerde bulunduklarını dile getiren Hancıoğlu, "Hafta sonu gelen misafirler önce şelalenin karşısında güzel kahvaltı yapıyorlar, daha sonra şelaleden akan suya girip serinliyorlar” dedi.

k2.jpg

“ESRARENGİZ VE ÇEKİCİ”

Ziyaret için Tokat’tan gelen Hüseyin Arslan ise, "Burayı beğendik güzel bir yer, daha evvel komşularımız gelmiş beğenmişler, bize tavsiye ettiler. Güzel bir yer fakat yolları çok zorlu Esrarengiz ve çekici bir yer burası, anlatmakla olmaz burasını yaşamak lazım” diye konuştu.

k3.jpg

TAVSİYELER ÜZERİNE AKIN AKIN GİDİYORLAR

Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine geldiğini belirten Sakarya Üniversitesi öğrencisi Alfa Gari de şelaleyi çok beğendiğini dile getirdi.

Öte yandan İstanbul’dan şelaleyi görmek için gelen Nisa Nur Polat ise, “"Şelale gerçekten aşırı güzel, su serin, içine girdiğinizde ferahlıyorsunuz. Buraya gelirken adrenalin yaşadık. Burada tek sorun çevre kirliliği, insanlar atıklarını bırakarak çevre kirliliğine neden oluyor. Doğa harikamızı korumamız gerekiyor” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN