Köfteci Yusuf’tan çifte zam! Uygun fiyatlı lezzet enflasyona yenik düştü!

Köfteci Yusuf’tan çifte zam! Uygun fiyatlı lezzet enflasyona yenik düştü!

Bursa'nın ünlenmiş lezzeti Köfteci Yusuf, Ramazan ayında çifte zamlarıyla gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren Köfteci Yusuf, artan fiyatlarla daha fazla baş edemedi. Yeni zamlar herkese şaşırtırken fiyat listesi de merak ediliyor. İşte Köfteci Yusuf'un güncel fiyat listesi…

Uygun fiyat listeleri ile birçok kişinin tercihi olan Bursa'da ünlenip Türkiye'ye yayılan Köfteci Yusuf, fiyatlarına zam yaptı. Bütçe dostu fiyatları ailelerin tercihi olurken güncel fiyat listesi herkesi şaşkına çevirdi. Ramazan ayında çifte zamlar vatandaşın cebini yaktı. Hem çiğ hem de pişmiş ürünlere zam gelirken fiyat listeleri de dikkat çektim. İşte Köfteci Yusuf'un güncel fiyat listesi…

KÖFTECİ YUSUF'TAN RAMAZAN'A ÖZEL ZAM

Uygun fiyatlı oluşu ile hem Bursalıların hem de Türkiye'nin tercihi olan Köfteci Yusuf, yeni zamları ile gündeme bomba gibi düştü. Türkiye genelinde 275 Bursa'da ise 45 noktada faaliyet gösteren ünlü köfteci hem çiğ hem de pişmiş ürünlerin fiyatlarında artışa gitti.

Pişmiş ürünlerde en çok tercih edilen 200 gram porsiyon köftenin fiyatı 170 TL'ye 65 gram köftenin fiyatı ise 160 TL'ye yükseldi. Zamların ardından çiğ ürünlerde 1 kilogram Yusuf köfte 400 TL 1 kilogram dana kıyma 440 TL 1 kg dana kuşbaşı ise 480 TL'ye yükseldi.

KÖFTECİ YUSUF GÜNCEL FİYATLARI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN