Kola fiyatlarına yeni zam yolda! Coca-Cola fiyatlarını duyan şok olacak, fiyatlar resmen uçuyor

Kola fiyatlarına yeni zam yolda! Coca-Cola fiyatlarını duyan şok olacak, fiyatlar resmen uçuyor

Kola fiyatlarına yeni zam yolda! Coca-Cola fiyatlarını duyan şaştı kaldı! Fiyatlar resmen uçuşa geçti! İşte yeni Coca-Cola kola fiyatları...

Türkiye'de enflasyonun artmasıyla birlikte pek çok ürünün fiyatı yükselmeye devam ediyor. Bu artışlardan en çok etkilenen ürünlerin başında ise asitli içecekler geliyor.

KOLA FİYATLARINDA DEV ARTIŞ

Kola ve benzeri içeceklerin fiyatlarındaki sürekli artışlar dikkat çekiyor. Son olarak 2.5 litrelik kola fiyatları Ocak ayında 55 TL'ye kadar yükselmişti. Ancak yeni bir zam haberleriyle birlikte, mayıs ayında bu fiyatın 60 TL'ye çıkacağı öğrenildi.

Bu 3 Altcoin Bomba Ortaklıklar Duyurdu: Coca-Cola da Var!

Ayrıca, Coca-Cola gibi markaların ürünleri için de benzer zam beklentileri bulunuyor. Özellikle teneke kutulardaki ürünlerin fiyatlarında da artış öngörülüyor. 330 mililitrelik teneke kutuların fiyatlarının 25 TL'den 30 TL'ye çıkabileceği konuşuluyor.

Fiyat artışlarına gerekçe olarak ise dolar kurundaki artış ve nakliye maliyetlerindeki yükseliş gösteriliyor. Bu nedenle şirketler, fiyatlarına yapılan zamları bu faktörlere bağlıyorlar.

Ancak, yapılan zamlara sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gelmekte. Tüketiciler, sürekli artan fiyatların ekonomik koşulları daha da zorlaştırdığını ve bu durumdan şikayetçi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN